Купи с отстъпка

Регистрирайте ваш личен номер в АкваСорс за да

пазарувате продукти с отстъпка


*Суперхрани,  Хранителни добавки и Муун Райз крем – 30% отстъпка

*Натурална Козметика Natural BeingЙонна Четка за зъби Soladey-Eco – 25% отстъпка


Регистрирането на Дистрибуторски (личен) номер в АкваСорс има много предимства. С него пазарувате продуктите с отстъпка, така спестявате пари и време. Всичко става онлайн, по бърз и лесен за вас начин. Повечето от дистрибуторите в АкваСорс са хора, които пазаруват продуктите за себе си, така не има се налага да търсят и ангажират други регистрирани дистрибутори, от които да закупят любимите си продукти. Останалите развиват бизнес в свободното време и увеличават доходите си.

Ако си направите личен номер в АкваСорс фирмата няма да изисква от вас да правите редовни поръчки, да продавате продукти или да развивате мрежа. Това може да става само по ваше желание.

Единственото условие, за да поддържате номера си активен е веднъж годишно да имате поне една поръчка.


Еднократната такса, за да имате ваш номер в АкваСорс и да ползвате абсолютно всички предимства, които ви предоставя фирмата е 70 лв. + опция за първоначално изгодна поръчка.

 

Почти 70% от новите Дистрибутори закупуват Програма Лесно начало когато направят регистрацията си:

Още през ноември.2019г. АкваСорс обяви специална промоция за един от най-добре продаваните продукти Програма Лесно начало, което означава, че всеки нов Дистрибутор, който се регистрира, може да закупи продукта с щедра отстъпка, на цена само 98 лв., вместо на клиентска цена 169.50 лв.

Но ако не искате да се възползвате от предложението на Програма Лесно начало при регистрацията, може да поръчате други избрани от вас продукти на дистрибуторски цени.
Така таксата за регистрация от 70.00 лв. ви се изплаща с отстъпката за първите няколко продукта.Как да направите регистрацията?


Вариант 1:


Посетете страницата за онлайн регистрация в сайта на АкваСорс и попълнете:

<< Онлайн регистрация в АкваСорс >>


Данни за дистрибутора - Попълнете в жълтите полета вашите данни по лична карта, телефонен номер/GSM, e-mail адрес.

Данни за дистрибутор - юридическо лице - Попълва се само, ако желаете да се регистрирате като фирма.

Банкова информация за изплащане на комисионна – Банковата информация се изисква в случай, че за календарния месец  поръчките ви достигнат определен обем, АкваСорс ви прави допълнителна отстъпка,  която ви превежда по банка на в началото на следващия месец . Ето така продуктите ви излизат още по изгодно.

Адрес за доставка и кореспонденция - Попълвате само, ако живеете на адрес, различен от този по лична карта.

Данни за спонсора - Попълнете в жълтите полета следната информация:

*Име и Фамилия: Румяна Славова

*Дистрибуторски номер: 50070958

 

След като попълните данните, и искате да поръчате едновременно с регистрацията си като нов дистрибутор Програма лесно начало сложете отметка в квадратчето, ако не желаете просто продължете със следващите стъпки.

Изберете начин на плащане – по банков път, с банкова карта или чрез ePayBG (EasyPay). Натиснете бутона ИЗПРАЩАНЕ и ще видите вашия номер на заявка. Запишете си го на удобно място.

 

Какво трябва да направите след това:

Ако желаете да заплатите таксата си за регистрация и първата си продуктова поръчка на дистрибуторски цени в едно плащане, направете следното:

 

Обадете се в офиса на АкваСорс на тел. номер: 02 858 16 46. Кажете, че се обаждате за регистрация и продиктувайте номера на заявката, който записахте по-рано. След което, избройте продуктите, които искате да поръчате с отстъпка. Попитайте за крайната сума за плащане на продуктите + такса за регистрация.

 

Ако сте избрали да заплатите по банков път -  направите плащането в офис на банка или чрез онлайн банкиране по една от сметките на АкваСорс ЕООД, като в основание на плащане задължително посочете номера на заявката.


Банкови сметки в лева на АкваСорс ЕООД:

Пощенска Банка (Юробанк И Еф Джи)

IBAN: BG22 BPBI 7940 1046 7199 01

BIC: BPBIBGSF

 

Първа Инвестиционна Банка

IBAN: BG42 FINV 9150 10BG N0H3 K6

BIC: FINVBGSF

 

Обединена Българска Банка

IBAN: BG31 UBBS 8002 1067 1927 30

BIC: UBBSBGSF

 

Ако сте избрали плащане с ePayBG - отидете на каса на EasyPay и кажете КИН номерът на АкваСорс – 7622194614, като в основание на плащане задължително посочете номера на заявката  и направете плащането.

След като извършите плащането на таксата за регистрация, ще получите Вашия личен дистрибуторски номер по имейл, с който ще ползвате продуктите на АкваСорс на дистрибуторски цени. При плащане до 16:00 ч., ще получите пратката си още на следващия работен ден.

На следващия работен ден ще получите пратката си на посочен от Вас адрес или в офис на Спиди, в зависимост какво сте посочили. В нея ще бъдат включени продуктите, два екземпляра на дистрибуторския договор и началния дистрибуторски пакет.

 

Вариант 2:

Можете да направите << Онлайн регистрация в АкваСорс >> и от тук, ако живеете в някоя от следните държави:  


България, Австрия, Белгия, Великобритания, Гърция, Германия, Дания, Италия, Испания, Ирландия, Исландия, Кипър, Лихтенщайн, Литва, Люксембург, Латвия, Малта, Холандия, Норвегия, Полша, Португалия, Румъния, Сърбия, Словения, Словакия, Унгария, Франция, Чехия, Швейцария или Швеция.

 

Ако се намирате в Стара Загора, Казанлък свържете се с нас и можем да уговорим среща за оформяне на Вашите документи.

/Тел., Viber, WhatsApp: +359884693346/ << КОНТАКТИ >>

Ако се намирате в София, Пловдив, Раднево, Русе, Габрово, Велико Търново, Трявна, Бургас, Варна, Кърджали, Сливен, Нова Загора, Благоевград, Ловеч, Монтана, Пазарджик, Плевен, Перник, Разград, Силистра, Смолян, Хасково, Шумен, Ямбол, Димитровград, свържете се с нас и можем да направим онлайн регистрацията заедно.

/Тел., Viber, WhatsApp: +359884693346/ << КОНТАКТИ >>Какви са ползите за вас от регистрацията?


30% дистрибуторска отстъпка на продуктите. Поръчките стават бързо и удобно през онлайн магазина за дистрибутори. Ако поръчките Ви достигнат определен обем за календарния месец, продуктите ще ви излязат още по-евтино. Добре е да знаете, че при това, не сте задължени да покривате определени месечни обеми, нито да правите поръчки всеки месец.


Месечни и блиц промоции – Всеки месец ще имате информация за намаления на определени продукти, които са само за дистрибутори. Така някои от тях ще ви излизат още по-изгодно. Можете да ги комбинирате с ваши приятели или роднини, които също харесват продуктите.


Имате възможност да развивате собствен бизнес в мрежата на АкваСорс, но това е само пожелание. Ако се интересувате от допълнителни доходи, посетете Бизнес програма. Дори и това да не ви интересува, може да помагате само на ваши приятели, които също искат да си поръчват продуктите. Ако не желаете да помагате на никого – не се притеснявайте, регистрирайте се единствено, за да ползвате отстъпката върху продуктите.


ПОДАРЪКА, който ще получите от АкваСорс, при регистрацията на дистрибуторски номер:

*Онлайн магазин, с който може да продавате продукти в цял свят. 


ПОДАРЪКА, който ще получите от екипа на Bio Healthy Life, при регистрацията на дистрибуторски номер:

*Книга „Зелените лъчи на светлината”, автор: др. Петър Найденов (вижте книгата тук)


Обадете ни се по телефона, за да направим регистрацията заедно: 0884 693 346


Ако желаете да продължите с пазаруването като клиент, моля върнете се в магазина.

Няма продукти в тази категория.