Натурални продукти

В един идеален свят бихме получили важните хранителни вещества, от които имаме нужда, чрез една здравословна и балансирана диета. Всички ние сме запознати с факта, че в днешно време това се случва много рядко поради стреса, замърсяването на околната среда, недостатъците на преработената храна, необходимостта от удобства и редица други фактори.

За това AquaSource ни улеснява при получаването на хранителните вещества, от които се нуждаем.

Само трябва да започнем с Програма Лесно начало. Това е един 30-дневен план, с който помагаме на организма ни бавно да се пречисти от токсините и замърсяванията.

След Програма Лесно начало е добре да изберем други продукти на AquaSource, които отговарят на специфичните ни потребности.

Продуктите на AquaSource се произвеждат в съответствие с Добрите Производствени Практики (GMP - Good Manufacturing Practice), като нашите основни ценности са използването на толкова много естествени продукти, колкото можем да намерим; да ги смесваме с други съставки, когато открием потенциал за синергия; да подобрим потенцията или ефикасността на продукта. При всяка възможност избираме органични съставки.

Вече четвърт век AquaSource се посвещава на популяризирането на по-здравословен начин на живот чрез натурални средства. AquaSource насърчава поддържането на по-добро здраве чрез използване на съставки с естествен произход и производство на широк спектър висококачествени хранителни и козметични продукти, достъпни за всеки.

Ангажимент, на който можете да се доверите

Ангажимент към осигуряването на висококачествени продукти от естествени източници, специално разработени за поддържане на организма и неговите основни жизнени функции.

AquaSource  използва True-filled капсули, които съдържат 100% активни съставки. В тях няма никакви пълнители или свързващи вещества.

Продуктите, където е приложимо, са одобрени от Сдружението на веганитевъв  Великобритания (The Vegan Society). Използвани са само естествено произведен коензим Q10, а не синтетичен.

Синьо-зелените водорасли Афа от езерето Горен Кламат, щата Орегон, САЩ, са най-пълнноценната и био-налична храна на планетата, добита от най-чистото и незамърсено езеро на света.

Използвани са висококачествени свежи водорасли от езерото Кламат, сушени при ниска температура чрез БиоАктивен процес на сушене BioActive Dehydration®, за да е сигурно, че в максимална степен са запазена хранителната им стойност.