Общи условия

Общи условия за ползване на сайта bio-healthylife.com:

Съдържанието в bio-healthylife.com е подбрано на база официални статии и публикации на AquaSource Algae Group, заедно с други източници от интернет.

За продуктите на АкваСорс не се правят или внушават каквито и да било медицински твърдения. Съдържанието на този сайт е само за информация и не е предназначена за самолечение. Консултирайте се с вашия лекар преди да употребявате суперхрани, хранителни добавки или натурална козметика.

Всички цени на продуктите са в български лева с включен ДДС и АкваСорс си запазва правото едностранно да променя посочените цени.

Доставките на продуктите се изпълняват от куриер на Speedy. Продуктите на АкваСорс се изпращат винаги с Безплатна Доставка, заплащате само 1% от Наложения Платеж (т.е. 1% от стойноста на продуктите). Ако поръчката на АкваСорс продуктите е на стойност под 40 лв. се добавят 4 лв. такса обслужване.

Информацията в bio-healthylife.com няма за цел да замести официалната уебстраница на AquaSource Algae Group. Създадена е с информативна цел. Всеки, който желае, може да поръча своите АкваСорс продукти и през официалната страница на АкваСорс, след като направи кратка регистрация в системата на АкваСорс, използвайки следния линк.

Екипът на bio-healthylife.com, сме регистрирани независими дистрибутори на АкваСорс и като такива само приемаме и обработваме Вашите поръчки на нашия сайт. Всички доставки се изпълняват директно от офиса на АкваСорс . Плащането, което Вие правите, също се приема директно от АкваСорс и фирмата, от своя страна, гарантира за качеството и количеството на продуктите. Плащането става на куриер или по банкова сметка на АкваСорс, за което ще получите данъчна фактура, издадена от Аквасорс ЕООД (регистрирано в България с ЕИК: 130 500 368, адрес на регистрация: София 1404, ул. Костенски водопад 47, вх. А).

АкваСорс ЕООД е дъщерно дружество, собственост на AquaSource Algae Group Plc. Аквасорс ЕООД е дружество, регистрирано по Закона за защита на личните данни и като такова има правото да ги съхранява и обработва.

АкваСорс ЕООД уверява своите дистрибутори и клиенти, в допълнение към изискванията на закона, че продуктите й са от добро качество. Ако за някой продукт се докаже, че в момент на доставка до клиент е дефектен, клиентът може да върне продукта в 14-дневен срок от получаването му, за да му бъде подменен или да бъде възстановена сумата на продукта.

Всички пратки се застраховат от АкваСорс. Когато куриерът Ви достави пратката, не подписвайте и не плащайте преди да отворите пратката и да се уверите, че всичко е наред. Ако след отварянето на пратката има липси, увреждане или несъответствие, изискайте от куриера да Ви издаде Констативен протокол за да може АкваСорс да предяви претенция към застрахователя. Пазете товарителницата прикрепена за пратката, тя е важен документ.