AquaSource Програма Лесно начало 2019 г.

AquaSource Програма Лесно начало 2019 г.

Повече от 25 години AquaSource Програма Лесно начало е чудесен начин да запознаете хората с хранителните добавки на AquaSource. Освен това е доста ценна и за тези, които ще закупят всяка добавка поотделно, но няма да следват схемата за прием на AquaSource Програма Лесно начало.

 

AquaSource Програма Лесно начало е 4-седмична плавна, безопасна и лесна схема, която се състои от AquaSource Водорасли, AquaSource Храносмилателни Ензими, AquaSource Ацидофилус и AquaSource Бифидус Комплекс.

AquaSource Програма Лесно начало е създадена да защити нивата на важните ензими и бактерии в храносмилателната система и включва AquaSource Водорасли, като по този начин поддържа собствените механизми на организма за прочистване и спомага оптимизирането на хранителния прием за благополучие и жизненост.AquaSource Храносмилателни Ензими - изключително важни за правилното храносмилане, те са така комбинирани, че да подпомагат естествения храносмилателен процес в тялото.


AquaSource Бифидус Комплекс – пребиваващ естествено в дебелото черво, бифидус подпомага поддържането на добрия баланс на полезните бактерии, което позволява ефективното функциониране на дебелото черво и отстраняването на токсините.


AquaSource Ацидофилус – населяващи тънките черва, тези полезни бактерии също подпомагат да се поддържа здравето на храносмилателната система.


AquaSource Водорасли – Суперхрана*, сушена при ниска температура чрез нашия патентован метод BioActive Dehydration®, синьо-зелените AquaSource Водорасли от езерото Горен Кламат, на база грам тегло, са изключително богат и чист източник на огромен брой ключови хранителни вещества.


Източник: AquaSource бюлетин

Доброто хидратиране е от голямо значение

Пийте колкото се може повече изворна или пречистена вода – стремете се към 2 литра дневно. Достатъчното количество вода е важно за правилното отстраняване на токсини от тялото и е полезно за здравето.

Следващи стъпки

Много хора продължават да приемат AquaSource Водорасли и AquaSource Храносмилателни Ензими и след AquaSource Програма Лесно начало. Други продължават с AquaSource Комплекс Мастни киселини, AquaSource Супер Антиоксидант или други AquaSource продукти, които отговарят на специфичните им потребности.

НОВО!!! AquaSource Програма Лесно начало - С ПО-СИЛНО ДЕЙСТВИЕ

AquaSource винаги е обръщала особено внимание на доброто качество и на процеса на непрекъснато усъвършенстване. Този процес включва изграждане на дългосрочни отношения с много от нашите доставчици. Когато е възможно, тези силни връзки ни помагат да подобрим нашите продукти и да осигурим още по-големи хранителни ползи и икономическа стойност.

Програма Лесно начало беше подобрена посредством следните промени:

 • Добавени са Lithothamnium (червени водорасли) за калций, което доведе до допълнителни одобрени от ЕОБХ здравни твърдения.
 • Сега Бифидус Комплекс е с 200% по-силно действие от преди.
 • Ацидофилус сега е с 250% по-силно действие от преди.
 • Количеството на водораслите за една капсула AquaSource Водорасли се промени от 200mg на 300mg.
 • Малтодекстриновата основа е заменена с основа от оризово брашно.
 • Капсулата вече е от растителна целулоза, а не от желатин и е одобрена от Веган обществото.

 

Програма Лесно начало – Указания за употреба

Седмица 1

 • По 2 капсули Бифидус преди сън
 • По 1 капсула Ензими, два пъти дневно, преди хранене

 Седмица 2

 • По 2 капсули Ацидофилус сутрин – 40 минути преди хранене
 • По 1 капсула Ензими, 2 пъти дневно, преди хранене
 • По 1 капсула Водорасли
 • По 2 капсули Бифидус преди сън

 Седмица 3

 • Както Седмица 2 и увеличете Водораслите до 2 капсули на ден

 Седмица 4

 • Завършете програмата с Ацидофилус
 • По 1 капсула Ензими, 2 пъти дневно, преди хранене
 • Увеличете Водораслите на 3 капсули дневно

 
ВАЖНО: Доброто хидратиране е от голямо значение. Пийте колкото се може повече изворна или пречистена вода – стремете се към 2 литра дневно. Достатъчното количество вода е важно за правилното отстраняване на токсини от тялото и е полезно за здравето.