Връщане на продукти

Моля, попълнете формуляра по-долу, за издаване на входящ номер: RMA

История на поръчките
Информация за продукта и причина за връщане


Екипът на bio-healthylife.com, сме регистрирани независими дистрибутори на АкваСорс и като такива само приемаме и обработваме Вашите поръчки на нашия сайт. Всички доставки се изпълняват директно от офиса на АкваСорс . Плащането, което Вие правите, също се приема директно от АкваСорс и фирмата, от своя страна, гарантира за качеството и количеството на продуктите. Плащането става на куриер или по банкова сметка на АкваСорс, за което ще получите данъчна фактура, издадена от Аквасорс ЕООД (регистрирано в България с ЕИК: 130 500 368, адрес на регистрация: София 1404, ул. Костенски водопад 47, вх. А).

АкваСорс ЕООД е дъщерно дружество, собственост на AquaSource Algae Group Plc. Аквасорс ЕООД е дружество, регистрирано по Закона за защита на личните данни и като такова има правото да ги съхранява и обработва.

АкваСорс ЕООД уверява своите дистрибутори и клиенти, в допълнение към изискванията на закона, че продуктите й са от добро качество. Ако за някой продукт се докаже, че в момент на доставка до клиент е дефектен, клиентът може да върне продукта в 14-дневен срок от получаването му, за да му бъде подменен или да бъде възстановена сумата на продукта.


Всички пратки се застраховат от АкваСорс. Когато куриерът Ви достави пратката, не подписвайте и не плащайте преди да отворите пратката и да се уверите, че всичко е наред. Ако след отварянето на пратката има липси, увреждане или несъответствие, изискайте от куриера да Ви издаде Констативен протокол за да може АкваСорс да предяви претенция към застрахователя. Пазете товарителницата прикрепена за пратката, тя е важен документ. Моля позвънете ни телефон 0884693346 , за да ви съдействаме.